Hoe werkt het?

U bent geïnteresseerd in stoelmassages van Jobfit stoelmassage op de werkplek bij uw bedrijf.

Naast contact met mij en de geheel vrijblijvende schriftelijke offerte, kunt u ook kiezen voor een persoonlijke uitleg bij u op het werk.

Hier hoort, desgewenst, ook een proefmassage bij voor maximaal 2 personen, zodat u ook zelf de weldadige werking van een Jobfit-Stoelmassage kunt ervaren!

Hoe het in zijn werk gaat

De meeste bedrijven kiezen voor een constante vorm van zorg en service.

Zodra u de frequentie van de massages hebt bepaald (1x per week, 1x per twee weken, 1x per maand…) en de overeenkomst is gesloten, kom ik op de afgesproken dag bij uw bedrijf.

U heeft zelf intern een lijst gemaakt van medewerkers die gemasseerd willen worden. Als masseur verwacht ik dat u medewerkers op tijd bij de massageruimte zijn, zodat onnodig wachten tot een minimum beperkt wordt. De massages vinden plaats op de massagestoel, over de kleding heen.

Ik pas de massage aan op de behoefte van dat moment. De behandeling is dus heel persoonlijk en gericht op het individu. Ik behandel altijd naar de mens, dus geen automatische standaard stoelmassage.

En verder…?

  • U stelt binnen het bedrijf een aparte ruimte voor de massages beschikbaar. Bij mooi weer kan dit ook buiten zijn ..
  • U stelt, indien mogelijk, parkeerruimte beschikbaar, zodat ik de massagestoel gemakkelijk naar uw werkplek kan vervoeren.
  • Verder neem ik alle benodigde materialen mee (incl. de stoel).
  • Alle medewerkers die zich hebben aangemeld hebben gecontroleerd of 1 van de redenen om geen stoelmassage te kunnen ontvangen van toepassing is.

ter kennismaking

2 GRATIS stoelmassages voor leidinggevenden

2 Gratis stoelmassages voor leidinggevenden aanvragen.
sluiten
Jobfit Massage logo
Haal het beste uit je werkdag
Stoelmassage door Warner Hopman
info@jobfitmassage.nl
06-40626445
KvK.nr.: 62171844
Contact
Top